Info Ålesund sommerkarusell 2018

Når:
Sommerkaruselleen består av tre .løp som arrangeres andre onsdag i månedene juni, juli og august. For 2018 gjelder datoene onsdag 13. juni, onsdag 11. juli og onsdag 8. august. Løpene starter kl. 18.00 fra vestenden av Lillevatnet og går inn Vasstranda.

Hvordan
Løpet går på asfalt langs sørsiden av Brusdalsvatnet. Det løpes i kontrollmålte løyper og man kan velge å løpe 5 eller 10 km. Ved vendepunkt løper man tilbake til start/mål igjen. Det er lette løyper, og man anbefaler å ta med familie/barn på arrangementa.

Premiering
Det blir utrekk av gavepremier etter hvert løp. Total premiering med løpekrus til de som er med på to eller tre løp i sommerkarusellen. Premiene utleveres etter det siste løpet 8. august 2018. 

Påmelding
Påmelding gjør du på ålesundløpene.no under påmelding sommerkarusellen. Nettpåmeldingen stanser kl. 17.00 samme dag som løpet går. Utdeling av startnummer fra kl. 17.00 i startområdet i Spjelkavik.

Etter løpet
Husk å legge startnummeret fra deg når du kommer i mål. Vi er avhengig av å bruke de opp igjen. Resultatene ligger på eqtiming.no etter løpet. Det blir også reportasje på kondis.no