Info Ålesund sommerkarusell 2019

Når:
Sommerkarusellen består av tre løp som arrangeres andre onsdag i månedene juni, juli og august. For 2019 gjelder datoene onsdag 12. juni, onsdag 10. juli og onsdag 14. august. Løpene starter kl. 18.00 fra vestenden av Lillevatnet ved parkeringen og går inn Vasstranda.

Hvordan
Løpet går på asfalt langs sørsiden av Brusdalsvatnet. Det løpes i kontrollmålte løyper og man kan velge å løpe 5 eller 10 km. Ved vendepunkt løper man tilbake til start/mål igjen. Det er lette løyper, og man anbefaler å ta med familie/barn på arrangementa.

Premiering
Det blir utrekk av gavepremier etter hvert løp. Total premiering med løpekrus til de som er med på to av tre løpa i sommerkarusellen. Premiene utleveres etter det siste løpet 14. august 2019. 

Påmelding
Påmelding gjør du på ålesundløpene.no under påmelding sommerkarusellen. Nettpåmeldingen stanser kl. 17.00 samme dag som løpet går. Utdeling av startnummer fra kl. 17.00 i startområdet i Spjelkavik.

Etter løpet
Husk å legge startnummeret fra deg når du kommer i mål etter at du har lagt fra deg nålene i ei boks. Vi er avhengig av å bruke startnummera opp igjen. Resultatene ligger på eqtiming.no etter løpet. Det blir også reportasje på kondis.no