Info Ålesund sommerkarusell 2020

Når:
Sommerkarusellen består av tre løp som arrangeres andre onsdag i månedene juni, juli og august. For 2020 gjelder datoene onsdag 10. juni, onsdag 8. juli og onsdag 12. august. Løpene starter kl. 18.00 fra vestenden av Lillevatnet ved parkeringen og går inn Vasstranda.

Hvordan
Løpet går på asfalt langs sørsiden av Brusdalsvatnet. Det løpes i kontrollmålte løyper og man kan velge å løpe 5 eller 10 km. Ved vendepunkt løper man tilbake til start/mål igjen. Det er lette løyper, og man anbefaler å ta med familie/barn på arrangementa.

Premiering
Det blir utrekk av gavepremier etter hvert løp. Total premiering med pokal til de som er med alle tre løpa i sommerkarusellen. Premiene utleveres etter det siste løpet 12. august 2020. 

Påmelding
Påmelding gjør du på ålesundløpene.no under påmelding sommerkarusellen. Nettpåmeldingen stanser kl. 17.00 samme dag som løpet går. Utdeling av startnummer fra kl. 17.00 i startområdet i Spjelkavik.

Etter løpet
Husk å legge startnummeret fra deg når du kommer i mål etter at du har lagt fra deg nålene i ei boks. Vi er avhengig av å bruke startnummera opp igjen. Resultatene ligger på eqtiming.no etter løpet. Det blir også reportasje på kondis.no