Info Ålesund Nyttårsmaraton 2019

Ålesund Nyttårsmaraton har frist for nettpåmelding fredag 27. desember 2019 kl. 23.59 med ordinære satser. På lørdag og på arrangemenstdagen søndag 29. desember blir det 100 kroner ekstra å betale for påmelding, fremdeles på nett. Påmeldingen stanser søndag kl. 11.30. Vi krever ikke lisensavgift for løpere på våre arrangement.

Utdeling av startnummer ved Family Sports Club på Moa - lørdag 28. desember 2019 fra kl. 17.00 til kl. 19.00 og søndag 29. desember fra kl. 09.00 til kl. 11.30. Der er det også garderobe og parkering.

Arrangør vil sykle foran første løper på begge distansene. Bruk fotovergangene og spring på venstre side av veien. Det blir lagt opp til 3 drikkestasjoner på hvert strekk, d.v.s. tilsammen 6 drikkestasjoner på halv og 12 stasjoner på maraton.

Det blir oppbevaring av tøy og verdisaker i telt i start/målområdet.

Husk å legge fra deg startnummeret i målområdet etter løpet. P.g.a. tidtakerbrikke bak på nummeret, bruker vi de opp igjen.

Premiering i målområdet umiddelbart etter løpet. Deltakermedalje til alle, pokal til vinnere og klassevinnere.

Alle resultater kommer på eqtiming.no, umiddelbart etter at du er kommet i mål. Passeringstider etter 10,5 km på begge distansene og ved halvmaraton og ved 31,6 km vending i Brusdalen, på maraton.

 

Om kvelden på løpsdagen kan du lese reportasje med bilder og resultater på kondis.no. Reportasje finner du også i Sunnmørsposten på mandag og på nettsiden smp.no samme dag.