Varenr: EP-43958-163112

Lysefjorden Inn 2019 08.06

  NOK 990,-
  Fulltegnet

  Lysefjorden Inn Ultramaraton 2019, åpner for påmelding 24. Oktober kl.18.00

  Lysefjorden er en norsk fjord som ligger i Forsand kommune i Rogaland fylke og  er 42km lang . Lysefjorden Inn Ultramaraton  følger rutenettet til Stavanger Turistforening og er på 62km og har hele 2500 høydemeter. Løpet arrangeres for syvende gang 8.juni 2019 og er Rogalands hardeste ultramaraton. Løpet er ett distanse løp  hvor den som raskest tilbakelegger distansen vinner. Løpet setter store krav til deltagerne, men er en opplevelse du sjeldent får i en idrettskonkurranse. Terrenget er luftig og spektagulært . På selve maraton dagen blir den stille naturen byttet ut med heiarop, en kontrast som ofte gir et adrenalinkick, du vil  allikevel få tilstrekkelig tid med å være  alene med fjellet og fjorden.
   
  Løpet veksler fra å løpe nede ved fjorden til de høyeste fjell inn fjorden. Løperne vil se Norges mest populære fjell –  Preikestolen . På andre siden av fjorden vil du  se  Flørlitrappene som har verdens lengste tretrapper på 4444 tretrinn. Videre inn langs ruta vil du se over til Kjerag med sin karakteristiske Kjeragbolt. Løpet passere unike steder som Hengjanenibbå (miniatyr av Prekestolen) og nedlagte gårder som Bratteli og Bakken  som klorer seg fast til fjellsiden. Før du kommer i mål vil løpet passere ett stort vannmagasin som er ett av Norges største energikonsern Lyse nett.
   
  Mange  setter seg  mål om løpedistanser  fra noen få km til mange mil. Lysten til å sette seg et tøft mål kommer krypende, løping har den effekten på deg. Endorfiner vil gi deg lyst til å løpe lengre og raskere. Å tøye grenser og stadig å forbedre seg og bli raskere  er ett utrolig kick. Mye sitter i hode, gi aldri opp – mil blir til smil.
   
  Den letteste idretten er å løpe, det kan også kombinere med en aktiv hverdag. Du kan gjøre det hvor som helst, når som helst, det er gratis, og risikoen for skader er relativt liten. Mange legger planer og nye mål  – 
   
  Lysefjord Running står som arrangør av løpet og har som målsetting å gjennomføre dette hvert år. Løpet er av stor interesse, noe vi som arrangør setter stor pris på.
   
  Vi er imponert og vil  takke  alle løperne som stiller opp og gjennomfører denne styrkeprøven. En stor TAKK til  teamet som stiller opp  fra tidlig morgen til langt på kveld – de gjør en fantastisk jobb. Takk også til våre samarbeidspartnere og sponsorer  som gjør det mulig å arrangere løpet.

  All informasjonen om vårt løp finner du i vår løpsmanual. Ved påmelding må du godkjenne at du har  lest og forstått løpsmanualen.

    

  Løpsmanual