Fisherman's Friend StrongmanRun Norway 2018

Er du klar for Fishermans Friend StrongmanRun year 2? Vi er tilbake med verdens største hinderløpskonsept, og vi skal lage en ny fest i Kristiansand! Vi fortsetter tråden fra ifjor med Norges mest sosiale og morsomme hinderløp, med förfest, hovedfest og afterparty. Hvem fikk ikke gåsehud av 650 deltagere som hadde felles oppvarming sammen i 2017 :-)

Vi ønsker å spille videre på de tingene vi har fått god tilbakemelidng på i 2017, men så ønsker vi selvfølgelig å justere litt. Løypa er fortsatt opp mot 10 km, men vi skal legge til noen flere hindre enn i 2017. Vi håper at vi bikker 30 hindre, men er fortsatt tidlig i planleggingen. Det vi helt klart skal gjøre er å utfordre dere som team i større grad til å måtte hjelpe hverandre. Vi skal uansett få testet utholdenheten, styrken, smidigheten og mentaliteten din!

Løpet er spesielt for de som ønsker å gjøre noe gøy sammen med vennegjengen eller kolleger, og utkledning gjør det hele enda morsommere :)

Finest premie vanker nemlig til beste kostyme, og den blir delt ut på vår supre afterparty på M Beach Club..

 

Vi anbefaller vanlig treningstøy, og joggesko med gode knotter kan være lurt. Du vil garantert bli våt og skitten, så ta med skift til etter løpet. Vi kommer til å rigge opp en egen spyle plass, og prøver å få til noe provisorisk skiftetelt-område. Verdisaker oppbevarer du gjerne i vårt bemanna bagasjetelt.

Nytt i år er at du valge mellom tidtagning eller fullført når du melder deg på. Vi har ingen fokus på resultater, tidtagning osv, men vi må ha chip på dere for å ha kontroll på om dere fortsatt er ute i løypa eller kommet i mål.

 

Start kl 13.00. Startnummer mm kan hentes i på Scandic Bystranda dagen før, og på løpskontor i Tresse fra ca kl 11.00 og frem 30 min før start.

 

Sperretid for løypa er 5 timer, så vi satser på at alle skal få bruke så lang tid de bare ønsker/trenger :-)

 

Afterparty på M Beach club i regi av Palmesus. Vi lover at det kommer en kul DJ og spiller til de sene nattetimer. Vi håper flest mulig vil være med å gjøre det til en hel dag med sosialt og morro i hjertet av Kristiansand.

Startkontigent:
Vi slipper først ett begrenset antall earlybird-billetter i første omgang, og kjører førstemann til mølla på disse. Pris = 499 kroner

Tilbake får dere deltagelse på StrongmanRun, medalje og finisher t-shirt når dere kommer i mål. Vi skal også i år prøve å samle våre sponsorer med på en flott goodiebag til dere.

Aldersgrense: Deltaker må være fylt 15 år (alle under 18 år må ha foreldrenes samtykke på eget skjema). Deltakere under 18 år. får ikke tilgang til afterparty. Detakere under 18 år må levere inn skriftlig samtykkeskjema ved henting av startnummer for å få dette utlevert.

Eget skjema for dette ligger på vår hjemmeside strongmanrun.no.

All deltagelse skjer på eget ansvar, og man aksepterer arrangørens erklæring om ansvarsfraskrivelse for evt uhell som skulle oppstå under dagen når man melder seg på.