StrongmanRun

En av verdens mest ettertraktede hinderløpsarrangør kommer til Kristiansand! Der skal vi lage Norges mest sosiale og morsomme hinderløp, med förfest, hovedfest og afterparty..

Her vil du få du få testet utholdenhet, styrke, smidighet og mentalitet! Løpet er spesielt for de som ønsker å gjøre noe gøy sammen med vennegjengen, og utkledning gjør det hele enda morsommere :)
Størst premie vanker nemlig til beste kostyme..

 

Vi anbefaller vanlig treningstøy og joggesko med gode knotter kan være lurt. Du vil garantert bli våt og skitten, så ta med skift til etter løpet.

 

Start kl 13.00, startnummer mm kan hentes i Tresse fra ca kl 11.00 og frem til start.

 

Sperretid for løypa er 5 timer, så vi satser på at alle skal få bruke så lang tid de bare ønsker/trenger :-)

 

Afterparty på nyåpna M Beach club i regi av Palmesus. Vi lover at det kommer en kul DJ og spiller til de sene nattetimer. Vi håper flest mulig vil være med å gjøre det til en hel dag med sosialt og morro i hjertet av Kristiansand.

Startkontigent:
De 300 første som melder seg på - 399 kroner
De neste 300 som melder seg på - 499 kroner
Evt etternølere som melder seg på - 599 kroner

Aldersgrense: Deltaker må være fylt 15 år (alle under 18 år må ha foreldrenes samtykke på eget skjema). Deltakere under 18 år. får ikke tilgang til afterparty. Detakere under 18 år må levere inn skriftlig samtykkeskjema ved henting av startnummer for å få dette utlevert.

Eget skjema for dette ligger på våre hjemmesider strongmanrun.no.

All detagelse skjer på eget ansvar, og man aksepterer arrangørens erklæring om ansvarsfraskrivelse for evt uhell som skulle oppstå under dagen når man melder seg på.