Vare -  Bodø CK Landevei / Klubbmesterskap  
Varenr: EP-34303-115358

Bodø CK Landevei / Klubbmesterskap

  NOK 0,-

  Klubbmesterskap 2017

  Tiden begynner å nærme seg for å kåre en klubbmestere 2017.

  Fredag 29.september kl 18:00 (oppmøte kl 17:00) klubbmesterskap tempo - fra Breiva til Hestesenter på Soløyvannet t/r
  Lørdag 30.september kl 12:00 (oppmøte kl 11:00) klubbmesterskap landevei - fra skistadion i Hopen og til kraftverket i Heggmoen t/r x 3.

  Vi kårer klubbmester i alle aktivklasser (fem års inndeling) + 13/14.  For å konkurrere må man ha utløst en helårslisens og betalt medlemskapet i Bodø Cykleklubb, men rittet er åpent for alle som vil delta.

  Årets klubbmesterskap arrangeres sammen med siste ritt i Saltenkarusell 2017, så de som er påmeldt her trenger ikke foreta seg annet enn å stille opp.  De som ikke er påmeldt Saltenkaruselllen bruker dette for å melde seg på Klubbmesterskapet.

  Om du bare vil delta uten å konkurrere benytter du også Saltenkarusellen for pålogging.  De som ikke vil konkurrere kan velge om man vil kjøre en, to eller alle tre gangene t/r.

  Klubbmesterskapet er gratis for alle. 

  Etter rittet sykler vi i samlet flokk til klubbhytta ved Bjørndallia sykkelpark (bak Mørkvedmarka skole) for premieutdeling og sosialt samvær.  Er det godt vær fyrer vi opp grillen og koser oss ute, om nødvendig trekker vi inn og da blir det pizza.  Egen drikke er lov å ta med, ellers stiller klubben med brus og kaffe.

  Vel møtt til en hyggelig avslutting på rittsesongen 2017