Vare -  Sparebanden sykkelkarusell  
Varenr: EP-42089-155367

Sparebanden sykkelkarusell

  NOK 0,-

  Sparebanden sykkelkarusell er Bodø Cykelklubb sin nye stolthet.  Takket være støtte fra Gjensidigestiftelsen kan vi tilby en gratis rittkarusell for alle barn og ungdom.  Dette handler om ren sykkelglede for alle mellom 6 – 15 år.  Alt foregår i Bodø Cykelklubb sin råkule Bjørndalslia sykkelpark som ligger bak Mørkvedmarka skole.

  Vi skal bli Nordlands desidert største sykkelkarusell for barn, hvor alle som starter vinner og alle får premie!

  Alle som er påmeldt får en sponsorbag fylt med herlige overraskelser fra våre sponsorer og gode støttespillere; t-skjorte, sportsbag, drikkeflaske, solbriller m.m.

  Vi gjør som alle andre store sykkelritt med respekt for seg selv, på slutten av hvert arrangement deler vi ut tre trøyer på vilkårlig nummer som vi trekker ut. Det blir gitt bort en grønn spurttrøye (Stamina), en gul sammenlagt-trøye (Sport1) og en prikkete hvit og rød klatretrøye! (Peppes) I år er det ARN i Finnmark, så da gir vi bort en trøye fra ARN 2018 også (Sparebank1 Nord-Norge).

  Eneste kriteriet for å kunne vinne en av disse fire flotte premiene er at deltakeren må opp på podiet, og dermed være der når vi roper opp vinnernummeret, ellers trekker vi videre til vi finner noen som er til stede.

  – Men vi gir oss ikke med det, hos oss deles det også ut en flunkende ny sykkel!  Alle som har deltatt på 4 eller flere av rittene er med i trekningen av en sykkel på avslutningsarrangementet 30.september!  Da blir det også utdeling av medaljer og diplomer til deltakerne. 

  I år er det første sesongen vi arrangere Sparebanden sykkelkarusell i den flunkende nye Bjørndalslia sykkelpark.  Vi startet fra 15.mai til og med 25.september, annen hver tirsdag (ikke i skoleferien), så totalt 6 runder, og ett stort avslutningsarrangement søndag 30.september. 

  Tirsdag 15.mai kl 18:00
  Tirsdag 29.mai kl 18:00
  Tirsdag 12.juni kl 18:00

  -       Skoleferiepause… m/ Tour of Norway for Kids 29.juli (egen påmelding, men også gratis)

  Tirsdag 28.august kl 18:00
  Tirsdag 11.september kl 18:00
  Tirsdag 25.september kl 18:00

  Sesongavslutning m/ premier søndag 30.september kl 12:00

  Du kan bruke din egen sykkel, eller du kan få låne sykkel hos Bodø Cykelklubb hvis du melder om dette ved påmelding.  Det er ikke noe must å bruke en terrengsykkel, du klarer deg helt fint med den sykkelen du har.

  Sjekk oss også ut på facebook, der holder vi dere oppdatert, og legger ut alt av videoer, bilder og informasjon.

  Rittet er åpnet for alle mellom 6 og 15 år, vi kjører det klassevis, med følgende intervaller:

  – 6 år
  – 7-8 år
  – 9-10 år
  – 11-13 år
  – 14-15 år

  De yngste klassene kjører rundløyper på rundt 500 meter, så justerer vi antall runder etter alder.

  Løype 1 (kortest ca 0,5km) - 1. og 2. klasse. Kan tas flere runder for de som gjør den unna fort. 

  Løype 2 (ca 1,3km) 3. og 4. klassinger 1 runde, mens 5.-7. klassinger kan ta inntil 2 runder . 

  Løype 3 (ca1,5km) er et alternativ til de eldste, 8 kl og oppover.

  Ved stor deltagelse kjører vi enkle aldersklasser.

  Hos oss kommer sikkerheten i høysete, så ingen får starte uten hjelm.

  Meld dere på, så sees vi på sykkelen i sommer!   Karusellen er gratis, men de over 14 år må løse ut en individuell sykkellisens (forsikring).

  Ved å delta på arrangementet godtar du at Sparebanden sykkelkarusell/ Bodø Cykelklubb kan bruke bildene av deltakere i ettertid, og at Sparebanden sykkelkarusell/ Bodø Cykelklubb eier alle rettigheter.